Website Ribbon Iako je mrzio gay ljude,postali smo odlični ''cimeri'' - Istinite ispovjedi jednog dečka - Blog.hr



Iako je mrzio gay ljude,postali smo odlični ''cimeri''


Tog dana kad sam došao raditi u taj hotel...direktor mi je rekao: '' Što se smještaja tiče....bit ćeš cimer sa jednim dečkom...isto je iz tvog grada...možda se čak i poznajete. Nadam se da ti to neće smetati!'' Pa i nije mi baš smetalo....svejedno mi je! Par sati poslije do mene su došli jedan dečko....frajer bi bio bolji opis...i jedna cura koja ga je držala za ruku! Pružio je ruku predstavio se i rekao ...''bit ćeš samnom u sobi''! Oh.....tad sam imao osjećaj da me sunčanica pukla u glavu...pomislio sam...pa nemože bolje da bude! Predstavio je curu i rekao...'' ovo je maja ,moja djevojka''. To moja djevojka je rekao nekim zaštitničkim tonom...kao da je htio poručiti....dečko...nediraj je da ti prste nepolomim! Mislio sam se u sebi...eeee frajeru,da znaš da tebe skeniram a ne nju...pao bi na dupe! Konačno smo se i navečer našli u sobi i počeli sa upoznavanjem i pričom...ono....pa kako se nismo nikad sreli u gradu i tak! Ipak u svemu tome sam primjetio da me dubinski s nekom nejasnoćom promatra i ''skenira'' Kako sam na šanku radio upravo sa njegovom curom...ja i ona smo se brzo uklopili u spiku i razgovore....bila je fascinirana tim kako je upoznala nekog dečka koji je frizer i koji ima toliko smisla za te stvari! Mala je baš slatka bila.
Ja i moj cimer smo imali velike krevete...koji su bili spojeni...kao francese ležaj...i rekao je ...''ako ti nesmeta,nećemo ih rastavljati.'' Mislio sam si u sebi...pa ti si lud....gdje bi mi to moglo smetati. Drugu noć kad smo spavali....skužio sam da mi cimer ima nemiran...ali čvrst san. Stalno se vrtio i okretao po krevetu. U jednom trenutku sam se probudio u noći..a on je ležao doslovno meni na prsima. Ostao sam bez daha....pomislio sam ...oooo hvala ti bože...pa ovo je idealno. Stavio sam ruku preko njega i lagano ga poljubio u obraz...a on jadan nije bio ničeg svjestan, spavao je kao mrtav. Tako se to ponavljalo i sledećih noći.....čas mu je glava na mojim prsima....pa poslije noge prebaci po meni...kao da sam mu ja neki jastuk....pa me lupi rukom po rebrima...a ničeg nije svjestan. Sledeći dan smo se zajedno našli na ručku...nas troje...i nisam mogao izdržati a da mu nekažem šta radi u snu! Rekao sam mu....''hvala ti cimeru....što imam ove masnice po rebrima od tebe...što ti moja prsa služe kao jastuk...ništa nemogu da spavam od tebe.'' (kurac nemogu da spavam...ja uživam a on i nezna to) On se zacrvenio kao paprika.....pucao je od srama...a Maja se smijala kao luda...rekla je...''znala sam da me varaš''......i smijala se k'o luda!On mi se naveče izvinjavao i rekao je da će pazit. Mislio sam se...ma samo se ti opusti...paše meni to. Cimer je počeo malo da sumnja u mene...jer mu je bilo čudno zašto jedan dečko toliko pazi na izgled....koristi toliku kozmetiku...i skupio je hrabrosti da me pita.....''cimeru,zar nepretjeruješ sa uređivanjem i lickanjem?'' Ja sam hladno rekao da sam metrosexualac i da sam narcis.....da si nemogu pomoći! Sutradan....priđe mi njegova cura i reče....dobila sam zadatak da te pitam nešto....nemoj da se ljutiš! Ja sam odmah znao o čemu se radi i rekao sam...pitaj me! Ona je rekla ''jesi li? Rekao sam....ne ,ja nisam ubojica i nisam nikoga ubio...smijući se! Pravio sam se lud! Rekla je...''ma daj nezezaj me...znaš šta mislim...sram me je pitat...jesi li gay ili ne?'' rekao sam joj...''da,ja sam gay!'' Ona je počela da skakuće oko mene i poljubila me...govoreći....''znala sam,znala sam!'' Smijali smo se. Ona je to prenjela svom dragom...mom lijepom cimeru...i kad sam se vratio u sobu,kreveti su bili razdvojeni! Odma sam znao koliko je sati. Otišao sam u susjednu sobu gdje smo mi rade kolege dolazili poslije posla da se još malo zezamo....i tamo su bili Maja i moj cimer. Cimer me pogledao...šutio je i bio je crven u licu. Samo je šutio! Poznao sam njih dvoje da izađemo van na samo...i iznenadilo me je to da je on...onako šuteći ustao i krenuo zamnom i za njom!
Sjeli smo u hodnik i počeli pričati! Rekao mi je..cimeru, ja se tebe bojim....nemoj se ljutit...ali sve mi je ovo šok. Ja i Maja smo se smijali i pokušali smo lijepo pričat o tome! Rekao mi je...''jebote...pa ja sam mrzio pedere...ja mrzim pedere,a na kraju sam spavao jednom u naručju a nisam toga bio svjestan!'' Rekao je...''jesi li me još igdje dirao?'' Ja sam se smijao ko lud! Rekao je....''sad kad sam se susreo sa svim ovim...i sad kad sam tebe upoznao....svjestan sam toga da si sasvim ok dečko,ali sam zbunjen. Sram me je što sam imao tako loše mišljenje o vama,a nisam imao pravo.'' Tako smo mi pričali i pričali...i sve je to nekako prošlo...i kad smo krenuli na spavanje,reče mi cimer.....cimeru...bez obzira na sve...nećemo više spajati krevete. Smijali smo se obojica na to! Ubrzo je Maja otišla doma...morala je na fax, a cimer se opasno prehladio i ostao u krevetu,nije mogao raditi! Ja sam se trudio da mu ništa nefali.od voća i sokova....stavljao sam mu obloge...i vidjeo sam da to cjeni od mene! Govorio je...sve me boli...svaki mišić. Rekao sam mu...'' izmasirat ću te ja'' Nije htio...rekao je da me nedoživljava kao masera nego kao tipa koji će ga pipati po tjelu. Ja sam mu rekao nek nesere i da zašmiri i ćuti. Ipak sam ga izmasirao i bilo mu je ok! Počeo mi se sve više obraćati i imati povjerenja u mene i podpuno me je prihvatio....zbijali smo šale na račun obojice!
Poslije sezone smo se vratili doma, i pomislio sam da će se naš odnos tu početi hladiti, ali moj cimer mi je dokazao da stvarno može biti pravi frend! Postali smo stvarno super frendovi i dosta često smo se viđali...išli na kave u grad...dolazio je kod mene doma,ja kod njega. Čak smo počeli ići i u teretanu zajedno! Drago mi je da je jedan dečko pobjedio glupe predrasude i da me podpuno prihvatio....i da je dokazao da jedan ''peder'' i ''hetrić'' stvarno mogu da budu frendovi. Mi se i dalje družimo...i jedan drugog uvijek oslovljavamo sa ''cimeru'' !!!


04.05.2006. u 16:11 | K | 13 | P | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.


< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Lipanj 2011 (2)
Studeni 2010 (1)
Ožujak 2010 (1)
Listopad 2009 (1)
Ožujak 2009 (3)
Prosinac 2008 (1)
Listopad 2008 (3)
Rujan 2008 (2)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (1)
Listopad 2007 (4)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (2)
Studeni 2006 (4)
Listopad 2006 (1)
Rujan 2006 (1)
Svibanj 2006 (6)
Travanj 2006 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Opis bloga

Istinite Ispovjedi!!
U ovom blogu ću vam pokušati opisati stvari koje su se meni događale u životu, bilo da je riječ o ljubavi ili nekim drugim aspektima mog života. Sve će ovisiti o trenutku mog raspoloženja. Uglavnom...to će biti priče koje su se meni događale! Nadam se da će vam se bar nešto od toga svidjeti i biti zanimljivo! Lijep pozdrav svima! thumbupmah

Image and video hosting by TinyPic

This is my Religion

Na fotkama je pisac istinitih ispovjedi! mah



Photo Cube Generator




Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Free Image Hosting at www.ImageShack.us














Counters






Michael Jackson - you are not alone








linkovi koje posjećujem


MyVideoClipSpace
King Of Pop
madonna
Kolichar
GayIskreno
GayFilmBlog
kinky
rezzy
QueerRepublica
S&Z
*muškarci-muški seksualni objekti
GayOporba
Alexsander
Zatočenik Vlastitih Misli
Lonely Angel
Lonely Angel Fashion Selection
CroatianQueerWorld
love kills you
Preko Ruba Znanosti











~HIStory of My blog~


-Moj život je gluma
-Za novac je u stanju zaboraviti da je hetero!
-Internet je bio posrednik moje ljubavi
-Zbog mene je postao bisexualac
-Zahvaljujući igri i kartama....poljubio sam frenda koji mi se potajno sviđao
-Dok nije dobila ono što je htijela....nije odustala od mene
-Zahvaljujući sexualnoj nestabilnosti, postao mi je prijatelj
-Kažu...prva ljubav uvijek se pamti
-Njegov otac bio je spreman prihvatiti našu ljubav
-Iako je mrzio gay ljude, postali smo odlični ''cimeri''
-Vatreni frajer
-Ice Man
-Rochas for Man
-Loš i Zao ''hetrić''
-Ni ocean nas nije razdvojio
-Sex za posao!!
-Upravo voljen i upravo ostavljen
-Scan blog
-Doktor Zlo
-Crazy After....Porno Party
-Okorjeli homofob
-Koža pamti
-Između dvije vatre
-Sreća je u meni
-Štafeta
-Strahovi mračnog i tamnog puteljka
-Rent-a-Room
-Na granici smrti - The best of
-Global tetke
-MysteryMJ~HIStory - Past, Present and Future
-Slavne i poznate osobe kojima sličim
-Moj živote dal' si živ?
-Queen of the Night
-Mrtvo more
-Posjet bolnici
-Moja braća mi ne vjeruju






ShoutMix chat widget

design by Spuky