Website Ribbon Dok nije dobila ono što je htjela....nije odustala od mene! - Istinite ispovjedi jednog dečka - Blog.hr



Dok nije dobila ono što je htjela....nije odustala od mene!




Tog vrelog dana u Umag je došla cura za koju nisam ni slutio da će se s njom dogoditi jedna cijela priča! Šef mi je rekao da ću dobit cimericu ako nemam ništa protiv jer joj nemože naći smještaj u blizini pizzerije. Pristao sam jer nisam imao izbora. Kad sam se poslijepodne vratio na posao ona je bila već tamo. U kuhinji smo se prvi put sreli....i ona me već pri prvom pogledu progutala očima. Hipnozirano mi je pruzila ruku i rekla : ''ja sam Kristina....'' Non stop je zurila u mene...ali baš na očigled me gutala očima! Kolege su već počele zezati....ha...ova mala će te sredit ...ha! Ja sam bio uvjeren da me cura pročitala na prvi pogled ali nije...ja sam se njoj svidjao! Tjekom večeri sam joj rekao da će biti moja cimerica...a ona se zadovoljno smješkala. Meni je i dalje bilo neugodno što me ta cura toliko gleda....jer i drugi su to primjetili. Nakon posla...došli smo mi u sobu,raskomotili se i počeli pričati...jedno o drugom. Bio je razgovor ugodan,ali to njeno zurenje me izlućivalo. Ništa...nakon nekog vremena sam se pravio da sam umoran i išli smo spavati. Drugi dan ....opet po običaju....mene je čekala paklena pizza peć....ali sad i borba s njom i sa zajebavanjem od strane drugih kolega. Tipična pitanja tipa....jesi li je opalio sinoć......kakve su joj sise ...itd. A zbilja....mala je bila zgodna i imala je nadprosječno lijepe grudi! Kako su dani odmicali, ona me sve više napadala i proganjala.....i iskreno ja sam mislio da me zajebava....jer nisam mogao zamisliti da se tako opsesivno nekom mogu dopadati. Bilo je trenutaka kad sam se presvlačio pred njom u sobi....a ona je zurila u mene i uzdisala! Što je zanimljivo....iskreno mi je rekla da joj se jako dopadam i da me želi imati u krevetu. Ja i dalje nisam vjerovao i mislio sam da se mala sprda samnom. Ona nije odustajala....čak je počela direktno da mi prilazi i da me ljubi i dira...što sam ja izbjegavao.....rekavši joj da je problem u meni a ne u njoj! I onda mi je jednu noć rekla....nakon 15-ak dana.... ''pa dobro...kad ćemo se jai ti opalit većjednom? '' Ja sam pukao u smijeh i onda sam joj morao reći da me cure baš i neprivlače. Na to mi je ona rekla... '' a sunce li ti jebem...pa mislila sam da je u meni problem ,da ti se nesviđam. Svako jutro sam se gledala pred ogledalom i pitala se šta samnom nije uredu...jesam li ružna...zašto ti se nesviđam!?! '' Oboje smo se smijali...i onda smo počeli pričati o našim sexualnim iskustvima. Kroz priču mi je priznala da je i ona imala iskustva sa curama...i tako....bilo je tu sočnih detalja dosta. U jednom trenutku se smrtno uozbiljila i rekla mi je : ''Ja neću odustati dok nedobijem ono što hoću od tebe.'' Hmm...nije mi bilo svejedno. Kad sam skužio da mi nema izlaza....malo sam se opustio i dopustio sam joj da u svojim dirkanjima lagano ide sve više i više.
I tako....jednu noć smo mi malo kroz zajebanciju otišli malo predaleko...i digao se meni moj malac. Ona je skakala od sreće govoreći....''konačno sam napalila toplog brata!'' I tako smo mi počeli....ona ga je stručno obradila usnama....ja sam je malo dirkao.....stavila je kondom i odlučila biti gore. Ja sam se samo smijao ko blesav i izbjegavao sam njene nasrtaje za ljubljenje....govoreći joj da nemogu...da me neprivlači! Ona je skakutala po meni kao luda....i smijala se zajedno samnom! U jednom trenutku sam uzeo jastuk, pokrio se preko glave i govorio joj da šuti...da nestenje! Vjerujte mi ...to je bila više komedija nego sex. Pitala me je zašto sam je ušutkivao i zašto sam se pokrio jastukom po glavi...i rekao sam joj da mi je bilo smješno gledati kako joj grudi skakuću lijevo desno i da će mi pasti alatka ako je čujem da previše stenje! Kroz smijeh mi je jebala mater! Zbilja je to bila odlična sex komedija!

Poslije toga sam je zamolio da me više nenapada....i poštovala je to. Postali smo jako dobri prijatelji i u kontaktu smo još dan danas. Sad ona ima dečka...pa je zezam da ćemo se igrat u troje kad se sretnemo zajedno....našto mi je ona odgovorila da bi ona to jako voljela....a i njen dragi bez razmišljanja pristaje na to...pa je to malo plaši! Rekla je....da mu je pričala o meni....a da se on samo zadovoljno smješkao i rekao da bi to bilo zanimljivo isprobati. Ja sam svakako zadovoljan njegovom reakcijom...a ona se plaši da joj ga neotmem! Bez brige Kristina...imam ja svoju ljubav....tvog malog ću samo da potrošim dok nas ti budeš gledala...ha ha! Ti ćeš u čudu gledati sama...postat ćeš u trenutku nebitna!
dead


27.04.2006. u 20:33 | K | 2 | P | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.


  travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Lipanj 2011 (2)
Studeni 2010 (1)
Ožujak 2010 (1)
Listopad 2009 (1)
Ožujak 2009 (3)
Prosinac 2008 (1)
Listopad 2008 (3)
Rujan 2008 (2)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (1)
Listopad 2007 (4)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (2)
Studeni 2006 (4)
Listopad 2006 (1)
Rujan 2006 (1)
Svibanj 2006 (6)
Travanj 2006 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Opis bloga

Istinite Ispovjedi!!
U ovom blogu ću vam pokušati opisati stvari koje su se meni događale u životu, bilo da je riječ o ljubavi ili nekim drugim aspektima mog života. Sve će ovisiti o trenutku mog raspoloženja. Uglavnom...to će biti priče koje su se meni događale! Nadam se da će vam se bar nešto od toga svidjeti i biti zanimljivo! Lijep pozdrav svima! thumbupmah

Image and video hosting by TinyPic

This is my Religion

Na fotkama je pisac istinitih ispovjedi! mah



Photo Cube Generator




Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Free Image Hosting at www.ImageShack.us














Counters






Michael Jackson - you are not alone








linkovi koje posjećujem










~HIStory of My blog~


-Moj život je gluma
-Za novac je u stanju zaboraviti da je hetero!
-Internet je bio posrednik moje ljubavi
-Zbog mene je postao bisexualac
-Zahvaljujući igri i kartama....poljubio sam frenda koji mi se potajno sviđao
-Dok nije dobila ono što je htijela....nije odustala od mene
-Zahvaljujući sexualnoj nestabilnosti, postao mi je prijatelj
-Kažu...prva ljubav uvijek se pamti
-Njegov otac bio je spreman prihvatiti našu ljubav
-Iako je mrzio gay ljude, postali smo odlični ''cimeri''
-Vatreni frajer
-Ice Man
-Rochas for Man
-Loš i Zao ''hetrić''
-Ni ocean nas nije razdvojio
-Sex za posao!!
-Upravo voljen i upravo ostavljen
-Scan blog
-Doktor Zlo
-Crazy After....Porno Party
-Okorjeli homofob
-Koža pamti
-Između dvije vatre
-Sreća je u meni
-Štafeta
-Strahovi mračnog i tamnog puteljka
-Rent-a-Room
-Na granici smrti - The best of
-Global tetke
-MysteryMJ~HIStory - Past, Present and Future
-Slavne i poznate osobe kojima sličim
-Moj živote dal' si živ?
-Queen of the Night
-Mrtvo more
-Posjet bolnici
-Moja braća mi ne vjeruju






ShoutMix chat widget

design by Spuky