Website Ribbon Isti kurac, ali drugo pakovanje - Istinite ispovjedi jednog dečka - Blog.hr



Isti kurac, ali drugo pakovanje




G-bar! Nekima će odmah u startu biti jasan naslov ove priče. Nakon dužeg vremena, opet sam bio u Zg kod prijatelja, na početku mislio ostati par dana u posjeti, ali to se pretvorilo u duži boravak i traženje posla. I tako, zajedno sa ljubićem dođem na ideju da se opet javim gospon Joci i pitam za posao. Kako sam par godina prije već radio kod njega u Globalu ….pomislih zašto ne. I tako…javim se ja, a on mi daje broj od cure koja mu vodi lokal da se čujem s njom. Čujem se ja sa njom i dogovorim susret.I tako ja jednu večer odem na razgovor….djevojka je bila ugodna i blagonaklona i naravno, dobio sam posao. Dogovor je bio da ću raditi ispomoć za vikende. Petak, moja prva veče u G-baru, i sve je ok. Susrećem mnogo poznatih faca od prije, prepoznajem i neke virtualne ''frendove'' , susrećem i mnoge mlade generacije pederčića koji su čini se karakterno gori nego stara garda. Bar kao bar je ok i lijepo uređen, ali klijenti su manje-više ostali isti. Cura koja je ''voditeljica'' lokala i dalje mi se čini ok….i po njenim reakcijama stičem dojam da sam joj ok i da je zadovoljna mojim poslom. Na kraju večeri, lova i obračuni su ok, sve paše i ja dobivam poziv i za sledeću veče.
I tako…jači negi ikad, vraćam se ja i sledeće večeri na posao. Gužva je nemoguća, ekipe je više nego večer prije, čak su se i neke naše ''zvjezdice'' homoseksualne pojavile tu večer u baru. Igrom slučaja ili ne, sve te zvjezdice sam upravo ja posluživao par puta tokom večeri, i moram priznat ugodno se zezao s njima i dobio poprilično lijepu manču od njih. I onda se dogodio prvi peh. Puna tacna, nemoguća gužva, probijam se kroz rulju i neki tip se zabije u mene i paf…ode sve u kurac. Ništa, nasmiješ se, ideš dalje po novu cugu i sve ok. Nitko mi nije zamjerio to, ali ja sam se vrlo nelagodno osjećao. I taman kad sam zaboravio na to ….drugi jebeni peh. Silazim sa gornjeg šanka na donji…djeli ih par stepenica. Netko od konobara je nešto prosuo i baš ja sam skliznuo na to i pao. Dorbo …bilo je to više spuštanje u sjedeću stav nego pad…ali sjebao sam nogu pošteno. Ustajem, Ari mi prilazi, pita me jeli sve ok, ja se od muke i bola smijem i pitam je jesam li dobio otkaz!?! Ona se smije i govori mi , ma ne, ne, nema razloga za to. Dečkići koji su bili za šankom isto se smiju situaciji, a tko nebi, i ja bi. Užasnu bol koju osjećam ignoriram i idem dalje. Prošla je i ta veče, obračun i lova opet štimaju, sve je ok. Otvaramo bocu vina i nazdravljamo svi za uspješnu veče, kolege se dive okusu kolača kojeg sam im donio i sve se čini ok. Rastajemo se i Ari mi govori da se čujemo za sledeći vikend.
Četvrtak je … Ari mi se javlja i priopćuje mi kako joj ovaj vikend neću biti potreban, da se vratila cura koja je od prije tamo bila. Ok….nije bad, još malo pričamo, ona mi govori da se čujemo i vidimo uskoro i to je to. Bilo mi je jasno da ipak nešto nije uredu, ali nije me to diralo. Nakon nekoliko dana, od jedne osobe saznajem da nisam zadovoljio radom i da zbog toga nisam dobio poziv za sledeće vikende. Valjda je Ari rekla kako sam previše ušao u neke stvari koje me se nisu ticale. Sad kada premotam film u nazad, to je i istina. Sugerirao sam im da ne znaju pravit vruću čokoladu i da to što oni prodaju pod čokoladu je zapravo slabo zagrijan kako, da im je koktel ''majstor'' pre spor i poprilično neljubazan, da se Martini toči na deci a ne na 0,05 kako oni to rade…..i da običnim danima u tjednu ljudima i u 22 h posluže čaj ako netko želi, jer tim danima zaista nema gužve, umjesto da ljudima serviraju kako caffe aparat neradi poslije 21 h i to poprilično neljubazno! Eto…..kad bolje razmislim, stvarno jesam gurao nos tamo gdje mu nije mjesto. Ali isto tako, nisam kriv što na vrijeme nisam bio upoznat sa pravilima kuće …vezano za Martini recimo…ili caffe aparat i slično.
Što reći osim, meni ok iskustvo. Žao mi je što me Ari procijenila možda kao osobu koja se dira u ono što ne smije, ili možda što je u meni prepoznala nekoga tko bi mijenjao njen način rada, možda sam se previše isticao od ostalih konobara , i to svojom ljubaznošću i finom pristupu ljudima, ne znam! Ali nije mi žao provedenog vremena tamo, samo sam si potvrdio ono što sam već znao, da je sve isti kurac, samo malo drukčije upakiran.


01.03.2009. u 00:53 | K | 2 | P | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.


< ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Lipanj 2011 (2)
Studeni 2010 (1)
Ožujak 2010 (1)
Listopad 2009 (1)
Ožujak 2009 (3)
Prosinac 2008 (1)
Listopad 2008 (3)
Rujan 2008 (2)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (1)
Listopad 2007 (4)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (2)
Studeni 2006 (4)
Listopad 2006 (1)
Rujan 2006 (1)
Svibanj 2006 (6)
Travanj 2006 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Opis bloga

Istinite Ispovjedi!!
U ovom blogu ću vam pokušati opisati stvari koje su se meni događale u životu, bilo da je riječ o ljubavi ili nekim drugim aspektima mog života. Sve će ovisiti o trenutku mog raspoloženja. Uglavnom...to će biti priče koje su se meni događale! Nadam se da će vam se bar nešto od toga svidjeti i biti zanimljivo! Lijep pozdrav svima! thumbupmah

Image and video hosting by TinyPic

This is my Religion

Na fotkama je pisac istinitih ispovjedi! mah



Photo Cube Generator




Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Free Image Hosting at www.ImageShack.us














Counters






Michael Jackson - you are not alone








linkovi koje posjećujem


MyVideoClipSpace
King Of Pop
madonna
Kolichar
GayIskreno
GayFilmBlog
kinky
rezzy
QueerRepublica
S&Z
*muškarci-muški seksualni objekti
GayOporba
Alexsander
Zatočenik Vlastitih Misli
Lonely Angel
Lonely Angel Fashion Selection
CroatianQueerWorld
love kills you
Preko Ruba Znanosti











~HIStory of My blog~


-Moj život je gluma
-Za novac je u stanju zaboraviti da je hetero!
-Internet je bio posrednik moje ljubavi
-Zbog mene je postao bisexualac
-Zahvaljujući igri i kartama....poljubio sam frenda koji mi se potajno sviđao
-Dok nije dobila ono što je htijela....nije odustala od mene
-Zahvaljujući sexualnoj nestabilnosti, postao mi je prijatelj
-Kažu...prva ljubav uvijek se pamti
-Njegov otac bio je spreman prihvatiti našu ljubav
-Iako je mrzio gay ljude, postali smo odlični ''cimeri''
-Vatreni frajer
-Ice Man
-Rochas for Man
-Loš i Zao ''hetrić''
-Ni ocean nas nije razdvojio
-Sex za posao!!
-Upravo voljen i upravo ostavljen
-Scan blog
-Doktor Zlo
-Crazy After....Porno Party
-Okorjeli homofob
-Koža pamti
-Između dvije vatre
-Sreća je u meni
-Štafeta
-Strahovi mračnog i tamnog puteljka
-Rent-a-Room
-Na granici smrti - The best of
-Global tetke
-MysteryMJ~HIStory - Past, Present and Future
-Slavne i poznate osobe kojima sličim
-Moj živote dal' si živ?
-Queen of the Night
-Mrtvo more
-Posjet bolnici
-Moja braća mi ne vjeruju






ShoutMix chat widget

design by Spuky