Website Ribbon Istinite ispovjedi jednog dečka



Koža Pamti




Lepo na slepo, te tvoje usne stranca, ma lepo do bola kad pokupiš neznanca, ljubi me ti, nikada te više neću videti, al' koža pamti! Ovu pjesmu kad god čujem sjetim se tog događaja kada sam pokupio neznanca. Bilo je to u vrijeme mog boravka u ZG! Tramvajem sam se vraćao prema stanu. Ušao sam u polunapunjen tramvaj i za divno čudo našao slobodno sjedalo. I tako sjedim ja i na drugoj stanici ulazi neki tip, imao je do nekih trideset godina, ali izgledao je full dobro. Bio je obučen sav u plavi jeans.....traperice, jakna i plava uska majica. Bio je crn i tamnije puti....kao da je taj tren izašao sa kvarcanja. I naravno....odmah mi je upao u oči....skidao sam ga pogledom. Nakon možda minut dva....primjećujem da je i on mene posmatrao. Tad sam odlučio da neću skretati pogled kad me opet pogleda. I tako gledam ti ja njega...onako kao dijete što lizalo gleda......i konačno se susretnu naši pogledi, oči u oči.Ja i dalje usredotočen i miran....a i on. Onda sam nabacio blagi osmjeh i malo podigao svoju lijepu obrvu desnu....daju ći mu neki signal, neznam ni sam kakav. Na moju sreću, on uzvraća istom mjerom. Tad sam dobio potpuno samopouzdanje i nastavljam s koketiranjem. On kao neprimjetno, ali prilazi mi sve bliže i bliže, i onako, stalno spušta pogled na mene. Kad je prišao dovoljno blizu, sjedalo do mene, odlučim ja da progovorim. Kažem ja njemu....''kužimo se kolega?'' On mi govori.....''mislim da se kužimo'' i to onako s nekim kurvanjskim osmjehom na licu. Govorim mu ja da na drugoj stanici izlazim i ako želi može izaći zamnom. Samo je klimnuo glavom. I tako izlazim ja, ali izlazi i on zamnom. Kad smo odmakli par koraka....rukujemo se i upoznajemo. I tako smo mi počeli spiku, zezanje i te fore.
Govori on meni kako se ovako nekoj avanturi ni u snu nije nadao. A nisam ni ja .....ali eto, kad se već dogodilo, valja to iskoristiti. Stižemo mi kod mene u stan i nismo još ni sijeli....već sam osjetio njegov jezik u mojim ustima. Mmmm, bilo je odlično, kao u filmu. Počinjemo se mi tako drapati po krevetu , sve žešće i žešće, i uskoro je počelo i skidenje. Kroz par minuta naprijed smo obojica bili goli.....totalka goli. Govorim mu ja kako moram pod tuš, a on se dobrodušno nudi da ide samnom. Otišli smo pod tuš, mazili se tako pod mlazom tople vode i maksimalno uživali. Kad smo se vratili u moju sobu, počela je neviđena akcija. Kao da smo se poznavali godinama, svaki međusobni dodir je bio baš onko kako treba, ludilo. I onda je počelo.....ni vazduha između dlanova, ni predaha između uzdaha, u prolazu tela pripijena, bez imena, samo bez uspomena. Lepo na slepo, te tvoje usne stranca, ma lepo do bola kad pokupiš neznanca, ljubi me ti, nikada te više neću videti, al' koža pamti! Lepo na slepo ni kajanja ni srama, ni jučer ni sutra, ni dženklmen ni dama, ljubi me ti nikada te više neću vidjeti, al' koža pamti!!


15.12.2006. u 15:57 | K | 11 | P | # | ^


Okorjeli Homofob


Evo....jedan događaj koji se dogodio unazad par dana posjetio me na to da i ovog dečka svrstam u svoje priče. Radi se o mužu ili ti ga suprugu moje best frendice.
Dakle...frendica je prije par dana postala mlada mama, rodila je prekrasnog Kristijana...koji je jako simpatičan i zdrav...što je najbitnije. Nju poznajem već deset godina, prvi smo susjedi i postali smo jako dobri prijatelji. Naravno, kako je to običaj u takvim situacijama, ja sam uvijek znao sve njene tajne,želje,maštanja, pa tako sam i prije par godina saznao i za njenog dečka....sadašnjeg muža. On je ok dečko ovako općenito, ali naravno uskih je pogleda na svijet, dečko sa sela, koji se dočepao bogate cure i koji je uz nju počeo da otkriva neke za njega ''moderne i šminkerske'' stvari i koji se jako teško uklapao u naše jako normalno društvo koje nije bilo opterećeno nikakvim predrasudama. Prvo čime je on bio šokiran i opterećen je to što u našem društvu ima onih koje su raznih nacija i čak druge boje kože jer imamo u društvu i jednu crnkinju. Pitao je tada svoju curu...moju frendicu....kako to da se ona druži sa hrvatima i muslimanima, a za crnkinju je pitao kako se ona nje neboji. Mislim....ona meni kad je pričala sve to, ja joj nisam vjerovao, mislio sam da me zajebava. Ali kroz neko vrijeme sam se uvjerio da je stvarno on takav i da je ortodoks u nekim stvarima. Ali uz sve to, moja frendica je njega ludo voljela i nekako mu je gledala kroz prste na sve te njegove bolesne i smješne ispade. Ja sam njega prihvatio isključivo radi nje, jer i dalje joj želim biti prijatelj, ali on mi je zbog tih svojih općih stavova o svemu jako smješan i stupidan da mi on nikad nebi mogao biti nikakvo društvo. Jednog dana, pitao sam frendicu šta će bit kad mu kaže ona za mene.....pa mi je odgovorila, joj neželim ni pomisliti. Kad sam ga upoznao, ono, sve je to prošlo ok, osim što njemu nije bilo jasno ono.....pa on ima međušice u uhu.....on ima pramenove.....gle kakve hlače ima....ima puno narukvica na ruci....gle kakve sunčane naočale nosi...mislim.....smješno.Ja sam ti njemu bio pojava, jer naravno po njegovom da je...trebalo bi da sam rasčupan i zarastao u bradu, da smrdim i nosim poderanu majicu, da nesmijem imat srebro na sebi...jer ...gdje je to za muškarce. Nikako nisam svaćao šta je to što nju privlači toliko kod njega, valjda ima voliki komad, ali nikad ju nisam htjeo osuđivati.
Naravno, dogodilo se i to da je ona njemu rekla sve o meni. I naravno....ja sam po njegovom bolesnik, treba me ubit, bla bla, di ću ja s muškarcem itd. Šta drugo reći nego žalim ga što je tako hendikep u opće civilnom razvoju. Naravno on je njoj...kao prava muškarčina zabranio da se druži samnom. Tad je naišao na jebeno tvrd orah jer mu je tad moja frendica rekla da niti nesanja da joj postavlja bilo kakve uvjete ni u čemu, pa tako ni u tome s kim će se ona družiti.Pa mu je rekla da se navikne i na mene i na crnkinju, i na sve ostale koje nisu njihove vjere. Tako su oni u tri godine zabavljenja prekidali nekih pat-šest puta da bi se oni nakraju vjenčali. Naravno, ni ja ni frendica crnkinja nismo bili na svadbi jer je on rekao da njemu takvi netrebaju na njegovom najvažnijem danu u životu i da će napravit skandal (inače, on je rekao da će napravit ''sranje''). Moja frendica je suze lila danima i inzistirala je da se ipak pojavimo na svadbi, ali ja i moja slatka čokoladna smo odlučili da nećemo doće jer smo se bojali da manijak stvarno nenapravi neku bolesnu scenu. Prošlo je i to sve, i mi smo se i dalje nastavili družiti, a kad bi god ja i crnkinja došli kod nje doma, on bi otišao iz kuće. Tolio je bio jadan da se kroz sve ove godine nije uspio promjeniti i ''modernizirati'', a i moja frendica je kroz sve ove godina ostala i dalje jaka i dosljedna sebi i nija nam okrenula leđa. Dakle u ovoj priči sam pokušao opisati koliko još uvijek, nažalost, ima jako zaostalih ljudi. Jedino što je kroz ove godine on uspio skužit je to da joj on nemože zabranit ništa i što je stekao dovoljno kulture da mene i ostale nevrijeđa u našem prisustvu...nego se ko zadnji papak pokupi i ode na pivo sa kolegom dok smo mi tu.(sreća pa se češće družimo u na drugim mjestima, a manje u kući)
Nedavno je moja frendica postala mama i naravno odmah sam je zvao i čestitao joj na prinovi. Još joj nisam otišao doma da vidim nju i bebicu isključivo što želim da joj dam još malo vremena da se oporavi od svega toga, i da prođe malo ta zbrka i trka oko tih stvari.Redovno se čujemo telefonom i čujem se sa njenom mamo i tatom...a i bratom, pa imam sve informacije.
Sretan sam zbog nje......ali imam osjećaj....da će vrlo brzo doći do njihovog razvoda....jer nikako se on neuklapa u njenu familiju općenito. Na njoj kužim da se hladi za njega, a vrlo očigledno je da ga ni njeni baš nevole previše.Tako da....ako se hitno ''nemodernizira'' i totalno nepromjeni svoja razmišljanja općenito o životu....brzo će joj postati predosadan, mogao bi dobiti nogu.


01.12.2006. u 23:52 | K | 15 | P | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.


< prosinac, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Lipanj 2011 (2)
Studeni 2010 (1)
Ožujak 2010 (1)
Listopad 2009 (1)
Ožujak 2009 (3)
Prosinac 2008 (1)
Listopad 2008 (3)
Rujan 2008 (2)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (1)
Listopad 2007 (4)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (2)
Studeni 2006 (4)
Listopad 2006 (1)
Rujan 2006 (1)
Svibanj 2006 (6)
Travanj 2006 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Opis bloga

Istinite Ispovjedi!!
U ovom blogu ću vam pokušati opisati stvari koje su se meni događale u životu, bilo da je riječ o ljubavi ili nekim drugim aspektima mog života. Sve će ovisiti o trenutku mog raspoloženja. Uglavnom...to će biti priče koje su se meni događale! Nadam se da će vam se bar nešto od toga svidjeti i biti zanimljivo! Lijep pozdrav svima! thumbupmah

Image and video hosting by TinyPic

This is my Religion

Na fotkama je pisac istinitih ispovjedi! mah



Photo Cube Generator




Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Free Image Hosting at www.ImageShack.us














Counters






Michael Jackson - you are not alone








linkovi koje posjećujem


MyVideoClipSpace
King Of Pop
madonna
Kolichar
GayIskreno
GayFilmBlog
kinky
rezzy
QueerRepublica
S&Z
*muškarci-muški seksualni objekti
GayOporba
Alexsander
Zatočenik Vlastitih Misli
Lonely Angel
Lonely Angel Fashion Selection
CroatianQueerWorld
love kills you
Preko Ruba Znanosti











~HIStory of My blog~


-Moj život je gluma
-Za novac je u stanju zaboraviti da je hetero!
-Internet je bio posrednik moje ljubavi
-Zbog mene je postao bisexualac
-Zahvaljujući igri i kartama....poljubio sam frenda koji mi se potajno sviđao
-Dok nije dobila ono što je htijela....nije odustala od mene
-Zahvaljujući sexualnoj nestabilnosti, postao mi je prijatelj
-Kažu...prva ljubav uvijek se pamti
-Njegov otac bio je spreman prihvatiti našu ljubav
-Iako je mrzio gay ljude, postali smo odlični ''cimeri''
-Vatreni frajer
-Ice Man
-Rochas for Man
-Loš i Zao ''hetrić''
-Ni ocean nas nije razdvojio
-Sex za posao!!
-Upravo voljen i upravo ostavljen
-Scan blog
-Doktor Zlo
-Crazy After....Porno Party
-Okorjeli homofob
-Koža pamti
-Između dvije vatre
-Sreća je u meni
-Štafeta
-Strahovi mračnog i tamnog puteljka
-Rent-a-Room
-Na granici smrti - The best of
-Global tetke
-MysteryMJ~HIStory - Past, Present and Future
-Slavne i poznate osobe kojima sličim
-Moj živote dal' si živ?
-Queen of the Night
-Mrtvo more
-Posjet bolnici
-Moja braća mi ne vjeruju






ShoutMix chat widget

design by Spuky