Website Ribbon Istinite ispovjedi jednog dečka



Njegov otac bio je spreman prihvatiti našu ljubav!



Tog dana smo putovali iz Salzburga za Pulu i cjelim putem mi je bila muka...nervoza,užas. Ali ne zato što nepodnosim vožnju,nego zbog toga što ću tog dana upoznati njegove roditelje. Cjelim putem smo se međusobno jedan drugom obraćali imenom...da nam nebi pred njegovima izletilo ono...hej ljubavi. Toliko sam se bojao tog susreta...bojao sam se da nas neskuže....ne zbog mene,nego radi njega. Mene ionako boli kurac ko šta misli o meni zbog mojih sexualnih sklonosti. Svakim kilometrom bliže Puli....glava me jače boljela. Kad smo došli kod njegovih.....sviju sam upoznao i nije bilo toliko strašno kako sam ja zamišljao. Njegovi su me ispitivalo o meni....htjeli su više saznati o meni i o odnosu nas dvojice.
Sve je nekako dva dana bilo ok...dok jedno jutro njegova mama nije ušla u sobu da nas probudi. Da je ušla dvije sekunde prije, vidjela bi kako se ljubimo u krevetu....taman smo se odmicali jedan od drugog kad je ona ušla. Meni je bilo zlo! On je prvi sišao u dnevni boravak...ja jednostavno nisam mogao. Kad je otišao dole...mama ga je pitala zašto smo ja i on bili tako blizu jedan drugom....krevet je dovoljno velik i za troje ljudi. On je rekao da sam ga ja gurao iz kreveta..jer je još bio pospan a morali smo rano u grad ići. To je nekako uspijeo zataškati...ali njegova mama me skenirala još više nego do tada. Tog istog poslijepodneva išli smo na ručak u njihov restoran....gdje su nam društvo pravili njegova sestra i mama. Tjekom ručka...u restoran je ušao jedan tip i kad sam ga vidjeo bilo mi je trenutno zlo....prestao sam s jelom odmah. On je išao pravac za naš stol...naime on je radio kod njegove sestre u restoranu. Zlo mi je bilo zbog toga što je taj isti momak radio samnom tri godine prije u Umagu. Kad me je vidjeo s njima...iznenađeno me pozdravio....''ooo pa odkud ti tu...kako si?'' malo smo popričali i on je sa njegovom sestrom otišao da šanka. Moja ljubav me pitao zašto sam tako poblijedio...šta mi je, nisam odgovorio. Kad smo ostali sami rekao sam mu u čemu je stvar, i bio je zabrinut isto koliko i ja. Naravno taj prokleti tip koji je baš tad morao da dođe tu, je jedva čekao priliku da se pohvali svojoj gazdarici kako me zna...da smo radili skupa..i naravno da sumnja u mene da sam gay...jer sam bio uvijek preotvoren na tu temu..da sam volio izazivati pojavljivajući se izazovno obučen...tj. ''pederski'' da bi balkanci mogli bolje da shvate o čemu govorim. Rekao je...on je još usput i frizer, a meni je mama govorila....čim je muškarac frizer...možda je on i peder. Eh te konzerve od ljudi.
Naravno za taj razgovor je saznala i njegova mama i prenjela to sve i tati.
Sledeći dan smo opet bili na ručku i njegov tata je iskoristio trenutak da nasamo popriča sa sinom . Poslije mi je moj slatki mali ispričao što se dogodilo.
Tata mu je rekao ...: ''Sine reci mi šta ima između vas dvojice, jeste li u vezi? Znam da nemaš curu već dvije godine i da ti treba nježnosti, a nježnosti možeš naći i u njemu. Pa pagledaj kako je samo profinjen i miran....čak je i frizer, šminker, dali je on gay i dali te pokušao navući na to?? Bili ste cimeri u Austriji i sam si rekao da ti on i kuha i sprema sve...da se dobro slažete. Reci mi dali ste skupa.....ma koliko ta istina bila meni bolna ili ne, neželim da mi lažete. Ni meni ni mami ni sestri ni nikome. Hoću da znam na čemu je stvar.
On je drhtao dok ga je slušao i kroz glavu mu je prolazila misao dali da prizna ili ne!?!!
Ipak nije rekao ocu istinu. Rekao mu je: ''Tata pa zašto ste svi navalili na njega...pa šta ako je frizer...šta ako toliko drži do sebe i do svog izgleda, zar odmah mora biti peder. Pa i ti voliš popit alkohol, znači li to odmah da si teški alkoholičar. Tako je nekako ipak uspio primirit nastalu situaciju.
Rekao mi je....ljubavi, danas sam mogao priznati sve i nebi se više morali kriti...ali nisam mogao, od straha! Ja ionako nikad nisam bio za to da ja i on to priznamo...bar ne dok podpuno nebodemo neovisni o nikome. Za sada to mora ostati meću nama.
Te večeri sam šišao sinčića od njegove sestre,ali sam mu napravio jako modernu frizuricu...koja mu je savršeno stajala. Svima,ali apsolutno svima se to svidjelo. Išli smo navečer do njegove sestre u restoran i pitala nas je kad smo došli..''jeste li ošišali malog?'' Na to je moj dragi rekao....da..vidjet ćeš kako je idealno...ima sad pravu modernu frizuricu...baš je ko mali peder sada. Ali šta ćeš kad u današnje vrijeme samo pederi lijepo izgledaju. Tad smo svi prasnuli u smijeh. Svi su bili prema meni ok tih dana.. i kad sam odlazio doma....njegova sestra me zagrlila i poljubila...rekavši mi....''jedva čekam da nam se vratiš....meni prvoj obrve sređuješ i frizuru ćeš mi dotjerat.'' Mislim da bi nas ona podpuno i najnormalnije prihvatila kad bi znala za nas....ma svi bi nas oni prihvatili...samo što bi im to bio šok. Jer ipak...sin im je bio zaručen sa curom...a i njegov frend je navodno imao ozbiljnu vezu sa curom....kako sad to da njih dvoje budu zajedno............


29.04.2006. u 16:26 | K | 6 | P | # | ^


Kažu....prva ljubav uvijek se pamti!



Sjećam se godine davne i ljeta tog, kad si mi ukrao mladost dio srca mog, zvijezde su sanjale u krilu tvom. Dok nebo ljubi more ja te sanjam, i sve je ko čarolija, tvoje tijelo meko kao oblak....kroz prste mi prolazi......Ova pjesma od Colonije me uvijek podsjeća na moju prvu ljubav!
Bilo je to ljeto 2001. godine, vruće...tijelo mi se pržilo na jednoj Umaškoj plaži, sunce me skoro opilo do nesvjesti. Kroz tu omamljenost sam primjetio da je u neposrednoj blizini mene došao jedan momak i našao svoje mjesto pod suncem tu. Imao je nekih 24 godine i bio je taman,lijep i zgodan,tipični Talijan. Pogledi su nam se susreli i nasmijali smo se jedan drugom! Poslije nekih dvadesetak minuta....prišao mi je i rekao....scusa...che ora e'? Od silnog uzbuđenja što mi se obratio,na engleskom sam mu odgovorio koliko je sati. Nasmijali smo se i on me pitao smije li doći pored mene da mu pravim društvo ako mi nesmeta. Ja sam zadovoljno odgovorio....si, si...con piacere!
Kad je došao pored mene...pružio mi je ruku i rekao : ''io sono Massimiliano...tu? E taj Massimiliano....bio je prelijep dečko...sviđao mi se jako!Tako smo se mi upoznali i počeli pričati i smješkati se. Malo smo se sporazumjevali na talijanski,malo na engleski, malo rukama...ali sve to je bilo jako ugodno i kroz zezu i smjeh jezične prepreke nam nisu bile problem. Tako je on meni pričao o sebi,ja njemu o meni i bilo je jako zanimljivo. Otkrio je da je tu deset dana na odmoru ,da nema društvo i da će mu biti drago ako se budem družio s njim. A ja sam bio presretan što ću mu baš ja biti društvo. U razgovoru me pitao jesam li gay,ali nekim stidljivim tonom. Ja sam rekao da,dali si i ti? Samo se nasmijao i poljubio me.
Taj dodir naših usana je bio tako vrel,sočan, pun požude i strasti. Lagano mi se zavrtilo u glavi. Bio sam presretan. Razmjenili smo brojeve telefona, jer sam uskoro morao ići na posao. Tad sam saznao da je odsjeo u istom hotelu gdje i ja radim. Bio sam presretan. Te noći kad sam završio s poslom...krenuo sam u drugi kompleks zgrada gdje je bila moja soba. On me je čekao vani....sjedio je na jednoj klupi koja je bila u mračnoj zoni.
Bio sam sretan kad sam ga vidjeo...i otišli smo kod mene u sobu ...gdje smo se satima ljubili i mazili. Ja sam bio mladi dečkić sa svojih 19 godina koji se počeo ludo zaljubljivati u tog Talijana. Sve je to bilo lijepo,ali sam u podsvijesti znao da on za deset dana odlazi i da ga neću više vidjeti. Tih deset dana mi je bilo kao u bajci...svaki moj slobodni sat kad nisam bio na poslu...Max je bio samnom. Pružio mi je prelijepe trenutke i ostavio prelijepa sjećanja. Kad smo se rastajali..kad je odlazio doma,mislio sam da je totalni kraj kontakta među nama. Ali nije tako. Ja i Max smo još uvijek ostali frendovi,ostali smo u kontaktu preko mobitela,čujemo se par puta godišnje i često se dopisujemo sms-om! Sledeće godine poslije našeg upoznavanja u Umagu....na moju kućnu adresu stigla je pošta iz Italije,dan prije mog rođendana. Kad sa otvorio pismo...suze su mi same išle od sreće. Unutra je bilo pismo sa njegovom slikom i sa prelijepim srebrenim privjeskom za ogrlicu. Taj privjesak je imao zadatak da naše prijateljstvo uvijek drži u sjećanju. Bio je prelijep...lijepog dizajna sa potpisom friends! Za njegov rođendan i ja sam njemu poslao pismo u kojem je bila i srebrena narukvica sa istim potpisom na pločici....friends. Ja i Max se još nismo ponovno vidjeli od tog ljeta.....ali smo redovno u telefonskom kontaktu. Sjećam se godine davne i ljeta tog..............


28.04.2006. u 17:00 | K | 3 | P | # | ^


Zahvaljujući sexualnoj nestabilnosti, postao mi je prijatelj





Bilo mi je dosadno te večeri i surfao sam po netu....išao sam na iskonov chat!
Nakon bolesnih upada...hej...koliki ti je....jesi za divljačku ševu i tak...dobio sam i poruku od nekog ''bi'' lika...koji me kulturno pozdravio i pitao me jesam li za chat!?! Kako je to bio najnormalniji pristup...odličih se dopisivati s njim. Pričali smo o svemu i svačemu i činio se ok tip! Kad sam ga pitao dali je stvarno bipsić....rekao je da ni sam nezna šta je...da je u sexualnoj krizi i da nezna šta mu se više sviđa...gdje pripada. Predložio je ako želim...da se upoznamo negdje na kavi! Razmjenili smo brojeve i zakazali sutradan sastanak kod mene. Nazvao me sutradan i pitao kad može doći...i kad smo dogovorili vrijeme dolaska..tad je i došao...bio je točan! Kad se pojavio...iskreno...ja sam se uspaničario...jer sam mislio da je neki skinhead! Tip je ogroman...nekih metar i devedeset je bio visok...oko 90 kg je imao...ugodne ali opasne face...pomislio sam da će me tip polomit. Ali prvi dojmovi uvjek su suprotni onom pravom...pa sam ubrzo svatio da je zbilja ok tip. Malo mi se čudno ponašao...sav je bio nemiran,nervozan...pomislio sam da mu se ja nesviđam. Malo poslije mi je rekao da bi volio probati samnom,rekao je da sam mu ok i da bi htio sex,bio je direktan! Kako je i on meni bio ok..pristao sam. Taj sex je bio sve samo ne sex,on je drhtao,znojio se,tresao se. Pitao sam ga koji mu je kurac,šta mu je. Rekao je da mu je to od tablete koju je uzeo da se malo opusti,jer je bio prenapet..hm...čudne su te tablete. I tako prođe i taj pokušaj sexa koji je bio totalno neuspješan,ubrzo je otišao i mislio sam da ga više nikad i neću vidjeti. Prošlo je dva dana nije se javljao,bio sam ubjeđen da mu se nesviđam. Treći dan me je nazvao,sav pod nekakvim stresom...drhtavim glasom me je molio da se opet vidimo. Rekao sam mu da zna gdje sam...neka dođe. Došao je u roku 10 minuta. Opet smo počeli pričat o svemu i svačemu, i u jednom trenutku mi se počeo izvinjavati zbog našeg neuspjelog sexa...rekao je da mu je bilo zlo i da se nije dobro osjećao. Rekao sam mu da je sve ok...i da se ne srami reći ako mu se nesviđam. On mi je na to odgovorio da mu se jako sviđam....ali da je svatio da on sa dečkima neželi sex,ali da mene želi zadržati kao frenda. Sve mi je to bilo malo čudno,ali pristao sam na to. Tako smo se mi počeli družiti,i to druženje je postalo svakodnevno. Bio je tako pažljiv prema meni,ponašao se totalno zaštitnički,sve mi je ugađao. Stvarno za neočekivat od takvog tipa da može biti toliko pažljiv. Tjekom naših rezgovora o svemu i svačemu...skužio je da volim čokoladu sa rižom,i počeo mi je donosit svaki dan po čokoladu. Bilo mi je drago da jedan tip koji samnom nije radi sexa..da mi toliko pažnje pruža,ali u isto vrijeme mi je bilo i malo neugodno što me tako tretira. Nakon mjesec i pol dana htjeo je da me vodi doma, da me upozna sa svojima,što ja nisam htio ni u ludilu zamisliti. Ali kako je bio uporan nakon nekoliko dana me nagovorio. Taj dan kad smo išli kod njega doma,htio sam da se zemlja otvori da skočim unutra,od nervoze kako će to sve ispasti. Njegovi su inače rastavljeni,ali su taj dan svi bili tu da upoznaju njegovog novog frenda. Bože,osjećao sam se kao da mladu dovodi kući,ajme koja neugodnost. I tako,upoznao sam ja njegovu mamu, tatu,starijeg brata..cjela familija je bila na okupu. Njegova mama mi se jako sviđela,bila je prava Zagrebačka gospođa,totslno profinjena i na nivou. Prošao je i taj ručak, a meni je bilo totalno neugodno,jer nisam znao što misle o meni. Jedva sam čekao sledeći dan da dođe kod mene i da mi prenese utiske.
Njegovoj majci sam se jako svidjeo,rekao mi je kako mu je rekla...:''sine,zašto nisi imao ovakvog frenda prije,imaš samo neke problematične kretene za frendove.''
Njegov tatica me pročitao odmah, rekao mu je : '' sine,tvoj frend je previše kulturan,previše dotjeran za muškarca,čini mi se da je on peder! '' A moj frend kako bi to pobio ,rekao mu je : ''ma ne tata,on je samo frizer,pa ima smisla za te profinjene detalje za izgled i odjeću.''
Bože,propadao sam u zemlju od neugodnosti. Pored svega toga mi smo i dalje ostali prijatelji,i sa njegovom mamom sam isto ostvario jako lijep kontakt i po njenim reakcijama sam vidjeo da joj se sviđam kao osoba. Pravim prijateljom se pokazao kad mi je u svemu bezuvjetno pomagao,pa čak su me on i njegova mama primili u kuću,kad sam ja odlazio iz ZG. Htjeo je da ostanem kod njega još bar tjedan dana,a tih tjedan dana se pretvorilo u skoro mjesec dana. Čak mi je i njegova mama rekla da ga je moje prisustvo jako pozitivno promjenilo,da je bila iznenađena. Čak je rekla....predložit ću na RTL-u da naprave emisiju..mjenjam sina...pa da ti budeš malo samno da uzivam...a da moj sin ide malo kod tvoje mame da ga dovede u red! To iskustvo mi je bilo nešto nevjerovatno. Ja i moj frend smo još uvijek pravi prijatelji..i ja još uvijek imam otvorena vrata njihovog doma. Čak se moja i njegova mama ponekad čuju telefonom. Nevjerovatno je to kako se jedno internet survanje i chatanje sa nepoznatom osobom pretvori u takvo prijateljstvo. Moram priznati da mi ide s tim internetom.....preko njega sam dosta lijepih stvari u životu pronašao.


28.04.2006. u 15:58 | K | 1 | P | # | ^


Dok nije dobila ono što je htjela....nije odustala od mene!




Tog vrelog dana u Umag je došla cura za koju nisam ni slutio da će se s njom dogoditi jedna cijela priča! Šef mi je rekao da ću dobit cimericu ako nemam ništa protiv jer joj nemože naći smještaj u blizini pizzerije. Pristao sam jer nisam imao izbora. Kad sam se poslijepodne vratio na posao ona je bila već tamo. U kuhinji smo se prvi put sreli....i ona me već pri prvom pogledu progutala očima. Hipnozirano mi je pruzila ruku i rekla : ''ja sam Kristina....'' Non stop je zurila u mene...ali baš na očigled me gutala očima! Kolege su već počele zezati....ha...ova mala će te sredit ...ha! Ja sam bio uvjeren da me cura pročitala na prvi pogled ali nije...ja sam se njoj svidjao! Tjekom večeri sam joj rekao da će biti moja cimerica...a ona se zadovoljno smješkala. Meni je i dalje bilo neugodno što me ta cura toliko gleda....jer i drugi su to primjetili. Nakon posla...došli smo mi u sobu,raskomotili se i počeli pričati...jedno o drugom. Bio je razgovor ugodan,ali to njeno zurenje me izlućivalo. Ništa...nakon nekog vremena sam se pravio da sam umoran i išli smo spavati. Drugi dan ....opet po običaju....mene je čekala paklena pizza peć....ali sad i borba s njom i sa zajebavanjem od strane drugih kolega. Tipična pitanja tipa....jesi li je opalio sinoć......kakve su joj sise ...itd. A zbilja....mala je bila zgodna i imala je nadprosječno lijepe grudi! Kako su dani odmicali, ona me sve više napadala i proganjala.....i iskreno ja sam mislio da me zajebava....jer nisam mogao zamisliti da se tako opsesivno nekom mogu dopadati. Bilo je trenutaka kad sam se presvlačio pred njom u sobi....a ona je zurila u mene i uzdisala! Što je zanimljivo....iskreno mi je rekla da joj se jako dopadam i da me želi imati u krevetu. Ja i dalje nisam vjerovao i mislio sam da se mala sprda samnom. Ona nije odustajala....čak je počela direktno da mi prilazi i da me ljubi i dira...što sam ja izbjegavao.....rekavši joj da je problem u meni a ne u njoj! I onda mi je jednu noć rekla....nakon 15-ak dana.... ''pa dobro...kad ćemo se jai ti opalit većjednom? '' Ja sam pukao u smijeh i onda sam joj morao reći da me cure baš i neprivlače. Na to mi je ona rekla... '' a sunce li ti jebem...pa mislila sam da je u meni problem ,da ti se nesviđam. Svako jutro sam se gledala pred ogledalom i pitala se šta samnom nije uredu...jesam li ružna...zašto ti se nesviđam!?! '' Oboje smo se smijali...i onda smo počeli pričati o našim sexualnim iskustvima. Kroz priču mi je priznala da je i ona imala iskustva sa curama...i tako....bilo je tu sočnih detalja dosta. U jednom trenutku se smrtno uozbiljila i rekla mi je : ''Ja neću odustati dok nedobijem ono što hoću od tebe.'' Hmm...nije mi bilo svejedno. Kad sam skužio da mi nema izlaza....malo sam se opustio i dopustio sam joj da u svojim dirkanjima lagano ide sve više i više.
I tako....jednu noć smo mi malo kroz zajebanciju otišli malo predaleko...i digao se meni moj malac. Ona je skakala od sreće govoreći....''konačno sam napalila toplog brata!'' I tako smo mi počeli....ona ga je stručno obradila usnama....ja sam je malo dirkao.....stavila je kondom i odlučila biti gore. Ja sam se samo smijao ko blesav i izbjegavao sam njene nasrtaje za ljubljenje....govoreći joj da nemogu...da me neprivlači! Ona je skakutala po meni kao luda....i smijala se zajedno samnom! U jednom trenutku sam uzeo jastuk, pokrio se preko glave i govorio joj da šuti...da nestenje! Vjerujte mi ...to je bila više komedija nego sex. Pitala me je zašto sam je ušutkivao i zašto sam se pokrio jastukom po glavi...i rekao sam joj da mi je bilo smješno gledati kako joj grudi skakuću lijevo desno i da će mi pasti alatka ako je čujem da previše stenje! Kroz smijeh mi je jebala mater! Zbilja je to bila odlična sex komedija!

Poslije toga sam je zamolio da me više nenapada....i poštovala je to. Postali smo jako dobri prijatelji i u kontaktu smo još dan danas. Sad ona ima dečka...pa je zezam da ćemo se igrat u troje kad se sretnemo zajedno....našto mi je ona odgovorila da bi ona to jako voljela....a i njen dragi bez razmišljanja pristaje na to...pa je to malo plaši! Rekla je....da mu je pričala o meni....a da se on samo zadovoljno smješkao i rekao da bi to bilo zanimljivo isprobati. Ja sam svakako zadovoljan njegovom reakcijom...a ona se plaši da joj ga neotmem! Bez brige Kristina...imam ja svoju ljubav....tvog malog ću samo da potrošim dok nas ti budeš gledala...ha ha! Ti ćeš u čudu gledati sama...postat ćeš u trenutku nebitna!
dead


27.04.2006. u 20:33 | K | 2 | P | # | ^


Zahvaljujući igri i kartama...poljubio sam frenda koji mi se potajno sviđao!





Imam jednog frenda s kojim sam se počeo družit prije četiri godine odprilike. Druženje je počelo tako što sam ja u njegovoj radnji kupio sebi kopjuter...i on je bio taj koji je sve to donio kod mene i spajao itd. Kako sam ja u to vrijeme bio totalno stupid za komp...razmjenili smo brojeve telefona da bi se mogao čuti s njim...ako mi negdje zapne. Naravno....mene je za svaku sitnicu hvatala panika dok se nisam malo ufurao u to..i stalno sam ga zivkao...a on je uvijek strpljivo sve objašnjavao. Često je dolazio poslije posla do mene da mi pokaže neke stvari..da mi objasni kako i šta...a nikad mi nije naplaćivao to što gubi svoje vrijeme na mene. Zahvaljujući računalu...mi smo postali dobri frendovi i počeli smo se i privatno druziti.
On je imao curu..tj. cure...ali ja nisam nikad ni jednu vidjeo. Kako je vrijeme odmicalo....stvarno smo postajali sve bolji frendovi. On je jako simpatičan dečko....dosta miran i prekulturan za ove naše balkanske dečke. Pričali smo o svakakvim temama..i naravno i gay teme su došle na red mojom inicijativom. Rekao je kako je to njemu normalno...da nema ništa protiv njih dok ga osobno nediraju. Ja sam naravno imao isto i malo liberalnije mišljenje što je on normalno prihvaćao.

Tako sam ja jedno ljeto otišao na Jadran radit....i nedostajale su mi te kave i izlasci sa njim. Tad kad sam ja otišao...bio je bez cure. Mislio sam da će se tad naš kontak umanjiti...ali nije.....mi smo se svaku veče dopisivali sms-om i pričali o proteklom danu. Bio sam ubjeđen da je i on gay....ali da to ni sam sebi nemože priznati.
Jednog dana mi je napisao: ''Kolega...evo ja našao i treću Josipu...nadam se da ću s njom imati više sreće! '' To mi je bilo malo sumljivo...ali prihvatio sam to tako kako je rekao. Poslije sezone sam otišao u ZG radit..tako da se nismo vidjeli ali i dalje smo bili u kontaktu. Uvjek mi je pisao o toj Josipi ...kako se dobro slažu...ali nikako ja tu Josipu ni da vidim ni da čujem. Jednom mi je pisao dok su se išli vozikati negdje po divljim putevima....on je nju učio vozit i sve detalje je meni pisao. Mislio sam si u sebi.....e moj kolega...nema tu ni Josipe ni bilo koje druge! Bilo je Božićno vrijeme....i večer prije Božića stigla mi je sms čestitka od njega i Josipe.Pitao me...:''Stari....imas li ti ikog u svom zagrljaju večeras?'' Do tada mu ja nikad direktno nisam rekao da sam gay....ali mogao je to zaključit po mojim preliberalnim pričama o toj temi. Tad sam mu prvi put rekao....''da...imam stari...ali ja imam u zagrljaju njega..a ne nju.'' Tad sam sa tremom u stomaku očekivao odgovor....dali će me poslati k vragu ili me prihvatit!?! Odgovorio je: ''Pa drago mi je stari da si mi konačno priznao....sumnjao sam u to...neka...ako je tebi lipo i ako si sretan...i ja sam!'' Ostao sam sledjen od sreće! Nakn par dana mi piše....''čuj...Jope bi te htjela pitat nešto preko sms-a o gay temi...ali ju je sram.'' Ja sam mu rekao...čut ćemo se telefonom pa nek me pita! A on je odgovorio da ju je sram i da ipak neće. I dalje sam si mislio da tu nema nikakve Josipe!
Par mjeseci poslije ....vraćao sam se doma....ali on i Josipa su došli po mene! Tad sam se prvi put konačno uvjerio da ta Josipa ipak postoji. Cura je bila totalno super...odma smo upali u spiku kao da se poznajemo već dugo. Ja sam im pričapo onda kako sam sumnjao u mog frenda....na što je i ona doljevala ulje na vatru...govoreći kako se i njoj ponekad čini da je prenježan za muškarca i kako bi ja i on bili super par! A on se samo frajerski smješkao na to sve.

Par dana nakon povratka kući.....došli su kod mene na kavu i bili smo sami kod mene doma. Inace nas troje kad se nađemo sami u nekom prostoru....tu bude onda lom od gluposti koje radimo.....zajebavamo se...ja i ona plešemo uz muziku dok nas on blijedo promatra. Nema šta sve nismo radili. Taj dan kad smo već i pizzu pojeli koju smo sami pravili...i kavu popili i iskakali se ko ludi....(čudno za ljude od 24 godine da se igraju ko djeca od 13...ali eto) predloži Jope da zaigramo na karte. Ja nisam htio jer neznam ni jednu igru..i onda dođošmo na ideju da igramo igru zadataka.....svaki krug jedno od nas daje neki zadatak....i ko izvuče određen broj....taj izvršava zadaću. Igra je bila fenomenalna. Skužio sam da Jope daje pomalo perverzne zadatke...tipa...lizanje čokolade sa usana....ili sisanje uha .....ili strptiz uz muziku do gaćica....pa sam i ja prihvatio igru. Kako je moj kolega po tom pitanju bio dosta stidjiv....on je zadavao zadatke tipa ...pojesti pola cigarete.....šmrkati šećet.....popiti toplu vodi i tak...ali je izvršavao naše zadatke ako su ga zapali....i nije se previše bunio što smo mi takvi perverznjaci. Jednom je meni trebao oblizati ruku......i to je stručno i odradio. Sve te perverzne igrice su bile ograničene na 30 sekundi. Ja sam njemu sisao uho....ispalo je da su njih dvoje morali glumit sex akt....stim da je ona bila muško i tak...svakakvih gluposti je bilo.I kad nam je već i to dosadilo...ona je zadala zadnji krug igre...rekavši.....Tko od nas izvuče broj 5.....ljubi se sa Goranom...(to sam ja),tj.žvali se s njim....francese kiss,a ako ja izvučem 5 ...ja biram s kim ću se ljubit..i to naravno na 30 sec. Uh ja sam molio boga da ja izvučem peticu....ali bilo je još bolje. On je bio prvi na potezu izvlačenja i odmah je izvukao peticu.....i poblijedio je,uhvatio se za glavu. Ja sam bio presretan...a i Josipa je...jer je još i prije ona nagovarala svog dečka da se poljubi samnom...da ona to jako želi vidjeti. I tako dok se on jadan izmotavao od muke i pokušao da neizvrši zadatak...ona je već pripremila mobitel da nas snima. On je sav u panici govorio meni....molim te nemoj puno jezik gurat u mene....smijali smo se svi ko blesavi...on od muke..a ja što mi je bio simpatičan takav u panici. I konačno....počeli smo se ljubit.....Jope je vrištala i skakala oko nas....a ja sam ga tako sočno ljubio...svaki centimetar usta sam mu istražio. Draga Jope je vrijeme produžila na 45 sekundi. Bilo mi je to super iskustvo. Dvadesetak minuta poslije...oni su otišli doma.....a mene je tek onda uhvatila panika hoće li se neko od njih naljutiti što smo otišli toliko daleko u toj igri. Cjelu noć me glava bolila i nisam zaspao. Ujutro sam poslao sms...s pitanjem...kako su jeli netko ljut zbog jučešnje igre. Moj kolega mi je odgovorio tek poslijepodne...kao da me je htjeo kazniti glavoboljom jer je znao da sam u panici. Odgovorio je....'' ne,niko nije ljut,a Jopi se najviše svidjela zadnja igra.'' Bilo mi je odmah lakše. Nismo poslije više igrali tu igru...jer je Jope rekla da ćemo je igrati tek kad nađemo još jednu curu...da i ona bude ravnopravna....a curu još nismo našli.
Ali su mi moj kolega i Jope još super frendovi!!!


27.04.2006. u 16:01 | K | 1 | P | # | ^


Zbog mene je postao bisexualac





Taj mali slatki......ma šta mali.....sad je i veći od mene i to u svakom pogledu.....bio je dječačić kada sam ga prvi put upoznao. Bilo je to malo derište od djeteta..možda je išao peti razred osnovne škole....ja sam tad bio osmi razred! Mali je sa roditeljima i starijim bratom doselio iz Slavonije i bio mi je susjed. Brat mu je stariji od mene dvije godine i neopisivo je zgodan tip...sa svojih 190 cm....i tjelom koje je bilo izgrađeno doslovno od mišićnih pločica. Počeo sam se povremeno družiti sa tim svojim mladim susjedom iz razloga da bi na neki način bio bliže njegovom bratu. Brat mu je bio jako kulturan tip i znali smo provoditi sate pričajući o svemu i svačemu...ali nažalost...sve je uvjek ostalo na priči. I tako su prolazile godine...a moj mladi susjed je postajao dečkić....teen boy koji je sve više sličio starijem bratu.

Kako je bio stariji...tako smo se više i družili...i to druženje je postajalo ono pravo prijateljstvo. Susjeda su počeli sustizati tinejdžerski problemi koje sam ja odavno prošao...a što mi je bilo jako drago...bio je jako otvoren prema meni i sve mi je pričao...što mu se događa...tko mu se sviđa itd. Jednom me je pitao....: ''Susjed...imas li nekih erotika da ja nekupujem...znaš...moram malo pokrenut maštu kad su drkice u pitanju.'' Ja sam mu sa zadovoljstvom davao svoje porno časopise...prve vhs porniće od mene je dobijao. Jednog dana...bili smo kod njega doma...sami...donio sam mu novi film. Rekao mi je da ostanem s njim...da ćemo skupa pogledat film...što me iznenadilo malo...ali sam bio sretan. Gledali smo fil..i naravno da nam se obojici digao....napaljeni srednjoškolac i malo stariji frend...zapaljeni zajedno. Stidljivo mi je predložio da oslobodimo macane i da se zadovoljavamo svaki svog dok gledamo film...a ja naravno prihvatio igru. To nam je bilo prvo zajedničko iskustvo ...kad smo jedan drugog vidjeli bez gaćica. Od tada...naša druženja tog tipa postala su jako česta...da bi jednog dana on priznao da bi volio da drkamo jedan drugom. Tad su pali i prvi intimni dodiri među nama. Još uvjek je bio stidljiv opravdavajući se kako nije gay..ali da ima povjerenja u mene i da ga to pali. A meni je to savršeno odgovaralo. Nakon nekog vremena... ..stigli smo i do sexualnog odnosa.....tad je on već bio frajer koji je ledio svojom pojavom...postao je ljepši i zgodniji od brata! Sad se mi poznajemo već 10 godina i jako smo dobri prijatelji! On ima i curu sada.....i jedino ju je samnom ponekad prevario! Kako mi se i dalje u svemu povjerava....pa tako i o sexualnom životu...pitao sam ga dali je još sa nekim drugim muškarcima spavao. Rekao mi je da njega drugi muškarci uopće neprivlače i da on muškarce sexualno nedoživljava....ali da mene na neki poseban način doživljava...da sam ušao u njegov život baš u tom razdoblju kad se on razvijao...i da ima totalno povjerenje u mene.

Tako da ja sada imam još uvijek jako dobrog prijatelja za kojeg sam ja nešto posebno u njegovom životu...nisam mu kao ostali prijatelji! J Moram priznati da me ponekad peče savjes kad sjedim s njim i njegovom curom na kavi...a ona ni najmanje nesumlja da sam imao nešto intimno sa njenim dečkom. Nekad se ja i on pogledamo i nasmijemo u isto vrijeme obojica...pa nas ona pita...a čemu li se vi sad smijete vrazi jedni! A to znamo samo ja i on!!
Lijepo je imati prijatelja za kojeg znaš da ima podpuno povjerenje u tebe i da si mu ipak neka posebna karika u njegovom životu!


27.04.2006. u 14:41 | K | 1 | P | # | ^


Internet je bio posrednik moje ljubavi!



Kao što imam u navici...tako je bilo i tog dana...pogledao sam malo tko je bio online na gayromeo.com......i pregledajući tako profile...za jedan mi se učinilo da je moj frend iz Istre...i odlučih mu se javiti! Ali to nije bio on,nego jedan simpatični dečko koji mu je sličio! Pogledao sam profil i iz ono malo slova iz profila...i sa fotkicom koja je bila tamo....učinilo mi se da je dečko zanimljiv,i poslao sam mu poruku sa objašnjenjem zašto sam otvorio njegov profil. Igrom slučajnosti i taj dečko je porjeklom iz Istre sa prebivalištem u Austriji! Već sledeći dan dobio sam odgovor na moju poruku i tako je počela komunikacija među nama. Sve više što smo komunicirali....više sam uviđao koliko je taj dečko dobar i simpatičan...dopadao mi se na neki čudan način. Bio je dosta stidljiv i uvjek se izvinjavao ako je nešto pogrešno napisao opravdavajući se tim da je odrastao u Austriji i da nezna baš dobro našu gramatiku. Kako su dani prolazili, sve više mi se svidjao taj simpatični dečkić, i cjelo vrijeme sam si mislio...pa dali je moguće da se tako dobro stvorenje može susresti na internetu! Nakon nekih desetak dana smo razmjenili i brojeve mobitela...i naravno on me je istu večer zvao da se čujemo. Kad sam čuo taj glas....sledio sam se...trnci su išli kroz mene....jer taj glas je bio tako ugodan za slušanje da je to nevjerovatno. Ja sam mu rekao to...ali je on bio stidljiv i pod nekim čudnim kompleksima....govoreći mi kako se njemu njegov glas nikako nesviđa. Od tog dana smo se svakodnevno čuli...i počelo se razvijati nešto totalno neočekivano.....gotovo pa nemoguće...da ti se neka virtualna osoba počne toliko sviđati. I što je najljepše događalo se to obostrano. Nakon nekih mjesec dana...rekao mi je.....Ja zelim doći po tebe ..da ides samnom u Austriju. To mi je bio poprilični šok....iako sam to negdje podsvjesno i želio. Ja sam jednostavno pristao na to. Ali bio je problem šta reći mojima...gdje i zašto idem. Pa sam onda mami slagao da idem kod frenda....a mame ko mame...na to postavljaju još tisuću pitanja. Malo olakšavajuća okolnos je bila što imam i rodbinu u neposrednoj blizini tog mog ''frenda'' pa je sve nekako lakše išlo. Konačno je došao i taj dan ...kad sam krenuo do Zagreba...gdje će moja ljubav doći po mene. Toliko sam bio u panici....stotinu slika mi je prolazilo kroz glavu..i loših i dobrih..sve skupa. Ali to jutro kad smo se mi prvi put u živo vidjeli...to je nešto neopisivo što sam doživio samo tad i nikad više neću. Taj tren kad smo se vidjeli...njemu su oči bile pune suza.... ja sam drhtao...nisam znao šta da radim....da ga zagrlim...pružim mu ruku..da ga poljubim....ludnica! zagrlili smo se i ostali tako neko vrijeme....on je plakao...ja sam se suzdržavao od plakanja....moj frend nas je posmatrao s nevjericom da se tako nešto događa. Poljubili smo se tako strasno i žestoko...da je moj frend sjeo u auto ....bilo mu je neugodno. A mene nije bilo briga dali me netko gleda ili ne. Ubrzo smo krenuli za Austriju...i to putovanje je bilo nevjerovatno...nezaboravno! Tjekom boravka tamo sam doživio toliku pažnju da nisam vjerovao da se to meni dogadja....taj dečko je bio nešto neopisivo lijepo. Svaki dan nam je bio pun zanimljivosti...svakim satom smo otkrivali koje sve sličnosti i razmišljanja imamo...u čemu smo različiti. To je osoba s kojom bi želio djelit život....koliko god to čudno zvučalo...i koliko god prepreka u tome imali...bio bi se spreman boriti. I sada sam sretan jer zahvaljujući internetu ...uspjeo sam naći pravu ljubav...nešto što se nemože opisati...može se samo doživjeti...i tek kad se tako nešto doživi....onda se može objasniti!!


26.04.2006. u 23:51 | K | 0 | P | # | ^


Za novac je u stanju zaboravit da je hetero!




Bila je to jedna obična noć....posao kao posao....nisam imao ni vremena pogledati što se događa oko mene! Tako je to kad radiš kao konobar u gay clubu i kad je gužva....nema se vremena ni primjetit dobre frajere: Ali u toj gužvi...ja sam primjetio jednog dečka koji je bio toliko zgodan da mi se zavrtjelo u glavi!Sjedio je tu večer za šankom gdje sam ja radio i bio je dosta šutljiv i na faci mu se vidjelo da je zbog nečeg sjeban! Uspio sam stupit u kontakt s njim i razgovor je bio dosta ugodan. Tjekom priče mi je rekao kako on nije gay i kako ima curu....ali da smo mu ''mi'' gay tipovi totalno ok i da nema nista protiv nas....i da je zbog toga i došao tu! U par navrata je pored nas prošao i moj šef....te me je zovnuo na stranu da mi nešto kaže! Rekao mi je da se pazim tog tipa....da je on ''muška kurva'' i da pazim da me nenavuče da idem s njim.....rekao je : ''Tko zna kakve sve bolesti ima'' ! U sebi sam mislio da je šef samo ljubomoran što mi je uletio tako dobar tip! Malo poslije...tokom noći...počeo je frajer da žica cigarete i piće od mene....i s obzirom da mi se jako dopadao...odlučih mu financirati ta pića koja je pio! Na moje veliko iznenađenje...rekao je da će me čekati dok završim s poslom....pa ćemo zajedno doma...jer i on je živio u Klaićevoj ulici u ZG! Kad smo krenuli doma...vec je bilo oko 06:15 h ujutro...i išli smo na tramvaj kod Importane centra! Tu dok smo čekali....počeo je on mene dirkati kako nije normalno da jedan hetero tip dirka tipa!Sjećam se komentara jedne časne sestre....kad me je poljubio...rekla je....'' Zar se nesramite Boga i Bozje volje''! Na taj komentar smo se obojica nasmijali i on joj je nesto drsko odgovorio na to i još sočnije me poljubio! Sve mi je to bilo čudno..ali mi je bilo drago osjetit te usne! Otišli smo na kavu ..gdje je on počeo da me obrađuje svojim pričama kako je u problemima do grla....on i cura pred raspadom veze....hitno mu treba love i tak! Odmah sam se sjetio riječi mog šefa i skužio sam da je imao totalno pravo...da to nije bila nikakva gay ljubomora. Tjekom razgovora i činjenice da me poznaje tek nekih četiri sata...pitao me da mu posudim 400-500 kn! Nasmijao sam se na glas i pitao ga jeli normalan! Opet je počeo s pričom kako sam ja prvi muškarac koji mu se uistinu sviđa...da me želi upoznati više i zadržati u kontaktu! Onda je sa te priče prešao na priču...kako sad kad dođe doma nece imat šta za jesti..i da ga opet čeka svađa sa njegovom majkom s kojom živi....i ako hoću...da idem s njim na kavu! Tad je u meni puknuo neki kurac....opet sam se sjetio riječi mog šefa....ustao sam dao mu 50 kn i rekao mu...eto...idi sebi kupit neki sendvič i sok za jesti....znaš gdje radim...ako si tako iskren...doći ćeš i vratit ćeš mi taj novac kad budeš mogao! Izašao je zamnom iz kafića skoro plačući i moleći me da se opet nađemo. Išli smo još dio puta do Klaićeve zajedno...gdje je on u jednom dućanu stvarno išao kupit sendvić. Tu smo se rastali....i dok sam krenuo...znao sam da od tih 50 kn neće biti nikad ništa!
Sutradan sam kolegi s posla i sefu ispričao sve u detalje...a na to mi je šef rekao ....''eto...jesam li bio upravu''. Radni kolega mi je rekao da zna koji je to tip i da je on u parku kod Importanea svaku večer...i da čeka mušterije koje će mu platiti za sex! Jednu večer sam se išao uvjeriti i u to...i zbilja....promatrao sam izdaleka i uočio ga tamo! Onda sam namjerno prošao pored njega i pozdravio ga ...a on je pocrvenio kao crvena paprika! Par mjeseci poslije ga opet susrećem u tramvaju...i priđem mu! Sa njim je bila neka cura! On je oledenio i ukočio se kad me vidjeo...ja sam ga pozdravio sa smješkom...a on je sav u nekoj panici predstavio tu curu kao svoju djevojku! Pitao sam ga kako je...što ima novo....našto je on odgovorio nekim paničnim glasom da je ok ...da je sve uredu! Na sledećoj stanici sam izašao i poslije ga više nisam nikada vidjeo! Kad sledeći put budem na duže vrijeme u ZG...otići ću do tog parka navečer...da vidim dali još ordinira na tom području!
Eto...tako ti momci....hetero momčine...za lovu zaboravljaju da su hetero! Kako je smješno sam sebe uvjeravati u nešto....svašta! Šteta što nije u trendu. ...frajer je jako zgodan!


24.04.2006. u 00:43 | K | 0 | P | # | ^


Moj Život je gluma!


Moj život je gluma...je moj prvi text koji sam odlucio napisati jos prije 4 godine...i evo,sada ga objavljujem! Uskoro ću podijeliti još priča sa vama koje su mi se dogodile!

Moj život je gluma!
Mnogo ljudi koje sam upoznao,imalo je želju postati glumac ili glumica!Svi su mislili da je to lijepo i da ih dovodi u svijet glamura.Hm,možda je stvarno lijepo biti glumac,u doslovnom smislu!Ali biti glumac u stvarnom životu nije nimalo lako niti lijepo!! Naime,ja sam glumac već skoro 15 godina,a tek mi je 21godina!Teško je glumiti nešto što nisi,a opet moraš da bi te drugi ljudi prihvatili.Gluma je ustvari jedna velika laž,gdje si ono što nisi!!To sam ja bio cjelog svog života,i još sam,jer neznaju svi moje pravo lice! Bio sam i još sam jedna velika laž,ili ukratko glumac!Sjećam se vremena iz ranijeg djetinjstva kad sam uvečer gledao raznorazne filmove u kojima sam vidio toliko lijepih glumaca a nikad nisam želio biti na njihovom mjestu!Negdje u tom razdoblju sam prvi put vidio i Michaela Jacksona na televiziji i od tada on ima posebno mjesto u mom životu.Svidio mi se jako! Tada je na red došla i osnovna škola,i nova iznenađenja i saznanja o životu. No,jedno sam već i tada znao! Samnom u razred je išla i moja sestrična Danijela.Ja sam je zvao Nela.I ona mi je na neki način bila uzor,uvjek je bila dominantna. Branila me je od druge djece,a često me je i sama znala izlemati ko malog psića. Opet iznad svega sam volio igrati se s njom,praviti kolače od blata i oblačiti njene barbike! I kad smo u najvećem zanosu igre,to obavezno prekine moja ili njena mama,jer je vrijeme za odlazak kući! Kad sam spomenuo mamu,moram reći da mi je ona najveći uzor u životu i da je jeko volim,iako sam i od nje dobijao dosta batina.No da se neudaljim od teme,to jest od glume,nastavit ću priču dalje. Postojale su dvije osobe u mom životu pred kojima nisam morao glumiti. Jedan od njih je Peća,u to vrijeme tinejdžer koji je bio podstanar u kući gdje i ja i moji roditelji. Bio je tinejdžer u kojemu su divljali hormoni,i on je bio ono što mi je bilo uvijek lijepo. On je to znao i koristio. Tad mi je bilo jako lijepo,jer sam mogao vidjeti lijepog mladića,njegovo tijelo i sazrijevajući penis! Nije me on nikad zlostavljao,ali volio se skidati predamnom. I meni se to jako sviđalo,biti u ulozi gledatelja. To je radio i moj daljnji rođak Baćko!Beskrajno sam uživao u tim trenutcima provodeći s njima!! Ali sada kad imam 21 godinu,malo se ljutim na njih jer sam ja tada ipak bio mali klinac koji je išao možda drugi ili treći razred osnovne škole. Sreća pa danas nisam pedofil! Djetinjstvo mi je relativno brzo prolazilo i odrastao sam brže nego druga djeca. Zato sada znam biti često djetinjast.Sve što sam bio odrastliji,teže mi je bilo igrati ulogu glumca i prilagođavati se okrutnoj i neumoljivoj okolini! Naručito je bilo teško kad sam ja bio tinejžer. U doba kad sam bio obasipan pitanjima dali ima curu,kad ću je naći itd.! Njima sam davao lažne odgovore nastojeći biti uvjerljiv glumac,a u srcu su mi se ti isti ljudi tog trenutka gadili. Bio sam jako ljut što ne mogu slobodno reći koga volim, ko mi se sviđa. Poslije srednje škole došlo je vrijeme i mog prvog posla. To je za mene bio Jackpot, jer sam radio u drugom gradu,podpuno slobodan,gdje me nitko nezna. Bio sam konobar. Tada su se počeli ostvarivati moji snovi. Lako sam upoznavao privlačne dečke,i imao sam ih puno. Moj sexualni život je zaživio punom parom. Nije da se hvalim,ali i ja sam vrlo zanimljiv,i mnoge sam obarao s nogu. Jos kada jednom budem imao izražene trbušnjake,bit ću neodoljiv. Ali to ću postići kada se odreknem silnih slatkiša koje konzumiram.To je bilo moje "plodno razdoblje",stvarno sam uživao u tim lijepim muškarcima. No došlo je i vrijeme kada je popustilo moje umjeće za glumu. Moja mama je saznala da sam homoseksualac. Bilo je to jako stresno razdoblje u mom životu. U nekim trenutcima sam želio uskratiti život sam sebi. Sada su se stvari promjenile. Mama je to prihvatila,predpostavljam da joj je teško i da nije sretna zbog toga,ali me je ipak prihvatila. Ipak sam joj sin. A ja nemogu protiv sebe. Danas dosta mojih prijatelja zna da sam gay,ali bez obzira,još uvjek sam glumac i lažov. Vjerovatno ću to biti cjelog života jer neću moći svima priznati što sam. Ili ću možda uskoro promjenuti mišljenje i bit ću ono što jesam,a da me nebude briga tko šta misli o meni. Jedino ću tada moći prestati biti glumac što oduvijek želim!!!!!!!!!!!


23.04.2006. u 13:45 | K | 0 | P | # | ^


  travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Lipanj 2011 (2)
Studeni 2010 (1)
Ožujak 2010 (1)
Listopad 2009 (1)
Ožujak 2009 (3)
Prosinac 2008 (1)
Listopad 2008 (3)
Rujan 2008 (2)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (1)
Listopad 2007 (4)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (2)
Studeni 2006 (4)
Listopad 2006 (1)
Rujan 2006 (1)
Svibanj 2006 (6)
Travanj 2006 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Opis bloga

Istinite Ispovjedi!!
U ovom blogu ću vam pokušati opisati stvari koje su se meni događale u životu, bilo da je riječ o ljubavi ili nekim drugim aspektima mog života. Sve će ovisiti o trenutku mog raspoloženja. Uglavnom...to će biti priče koje su se meni događale! Nadam se da će vam se bar nešto od toga svidjeti i biti zanimljivo! Lijep pozdrav svima! thumbupmah

Image and video hosting by TinyPic

This is my Religion

Na fotkama je pisac istinitih ispovjedi! mah



Photo Cube Generator




Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Free Image Hosting at www.ImageShack.us














Counters






Michael Jackson - you are not alone








linkovi koje posjećujem










~HIStory of My blog~


-Moj život je gluma
-Za novac je u stanju zaboraviti da je hetero!
-Internet je bio posrednik moje ljubavi
-Zbog mene je postao bisexualac
-Zahvaljujući igri i kartama....poljubio sam frenda koji mi se potajno sviđao
-Dok nije dobila ono što je htijela....nije odustala od mene
-Zahvaljujući sexualnoj nestabilnosti, postao mi je prijatelj
-Kažu...prva ljubav uvijek se pamti
-Njegov otac bio je spreman prihvatiti našu ljubav
-Iako je mrzio gay ljude, postali smo odlični ''cimeri''
-Vatreni frajer
-Ice Man
-Rochas for Man
-Loš i Zao ''hetrić''
-Ni ocean nas nije razdvojio
-Sex za posao!!
-Upravo voljen i upravo ostavljen
-Scan blog
-Doktor Zlo
-Crazy After....Porno Party
-Okorjeli homofob
-Koža pamti
-Između dvije vatre
-Sreća je u meni
-Štafeta
-Strahovi mračnog i tamnog puteljka
-Rent-a-Room
-Na granici smrti - The best of
-Global tetke
-MysteryMJ~HIStory - Past, Present and Future
-Slavne i poznate osobe kojima sličim
-Moj živote dal' si živ?
-Queen of the Night
-Mrtvo more
-Posjet bolnici
-Moja braća mi ne vjeruju






ShoutMix chat widget

design by Spuky